Betal med kreditkort

Vildtfugle

Det er en skøn oplevelse at have fuglebesøg, fordi det giver ekstra liv og underholdning til haven. Vil du gerne tiltrække vildtfugle til dit udendørsareal, er det en god idé at give dem fodermuligheder, adgang til frisk vand og ly. På den måde kan du sørge for, at din have bliver det ideelle sted for vildtfugle af besøge, uanset hvilken tid på året det er. Hos Fugleland er vi vilde med vildtfugle, så vi har samlet vores udvalg af produkter til vildtfugle på denne side, så du hurtigt og nemt kan finde det, du leder efter for at lokke flere fugle til haven.

Læs mere..

Forkæl vildtfuglene med et foderhus

Havens vildtfugle vil elske, at du anskaffer et foderhus. Når du bruger et foderbræt til vildtfugle, er du med til at passe på det danske fugleliv og sikre, at vildtfuglene trives. Mange vælger at fodre vildtfugle om vinteren, men du kan bruge foderhuset året rundt. Eksempelvis bruger fuglene foråret på at bygge rede og sommeren på at passe ungerne, hvilket kræver energi, så de vil sætte stort pris på, at du også placerer mad i foderhuset på disse tidspunkter. Hos Fugleland tilbyder vi foderhuse i forskellige designs og materialer, så du kan finde et foderhus, der matcher dine behov. Uanset om du leder efter et foderhus med et naturligt trælook eller et foderhus med et minimalistisk metaludtryk, finder du det hos Fugleland.

Pas på vildtfuglene

Desværre har det danske fugleliv oplevet problemer den seneste tid på grund af opdyrkningen i Danmark. Data fra Dansk Ornitologisk Forening viser, at en lang række fuglearter er gået tilbage i de sidste tre-fire årtier, men du kan hjælpe med at gøre en forskel ved at gøre din have mere fuglevenlig, så vildtfugle kan få bedre chancer for at trives. På den måde kan du både passe på havens vildtfugle og få underholdning i haven, når du gør din have til et godt sted for fugle at besøge.

Find alt til fugle her

Hos Fugleland har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til fugle, som inkluderer alt fra fuglelegetøj til foderhuse. Vores dygtige team er specialiseret i fugle og vælger med nøje omhu, hvilke produkter vi tilbyder for at sikre, at fuglens sundhed og trivsel er i højsædet. På denne side ser du vores sortiment af produkter til vildtfugle, som hjælper dig med at få mere fugleliv i din have, så du kan nyde synet af vildtfugle og deres fuglesang. Udforsk sortimentet, og find skønne tilføjelser til din have.

Pas på havens vildtfugle

Få fugleliv i din have, med et foderhus eller en mejseboldeholder. Havens vildtfugle vil elske det. Her finder du vores udvalg. Dansk Ornitoligsk Forening skriver på deres hjemmese: Danmark har på 40 år mistet over 2,9 mio. fugle af de 22 arter, som er særlig knyttet til agerlandet. Det viser nye beregninger fra Dansk Ornitologisk Forening, skriver bladet Fugle & Natur. ... Da et ynglepar som bekendt består af to fugle, så er det samlet 2.945.158 fugle, der er forsvundet. Læs mere her: https://www.dof.dk/om-dof/nyheder?nyhed_id=1627

Aktive filtre