search

Arcadia Mini UVB Kit 8W

349,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Ikke på lager

Bestseller - fuglelys over mindre bure.
PureSun-Mini - ARCADIA MINI UVB KIT 8W fuldspektret+UV-B flimmerfrit KOMPLET belysningssæt til fugle. Sidste nye teknologi for de mindre tamfugle.
Velegnet til små bure. Anbringes i den ene side af buret og 30-50 cm over fuglens hoved - udenfor buret. Den anden ende af buret bør tilbyde "skygge" - så fuglen frit og efter behov kan vælge "sol" og "skygge" til og fra. Det er en god ide at placere en bekvem "sole-sig-gren" i den rigtige afstand under lampen.
Dette komplette udstyr er let at montere og let at tilkøbe og montere nye rør i, ved behov.
Fugle har udviklet sig til at bruge solens kraft til at drive den biologiske kerneproces. Dette inkluderer skabelse og brug af D3-vitamin, som tillader assimilering, opbevaring og brug af mineraler såsom calcium.
Det reducerer fjerproblemer og utøjsangreb, øger fjersundheden og giver fugle mulighed for at se naturligt inden for fugletrakromati.
Arcadia Bird har været pioner inden for fuglebelysningsteknologi siden 1999 og har fortsat udviklet sikker og effektiv ægte fuldspektrum+UV-B lysteknologi til fugle
PureSun-Mini er vores nyeste forslag til lavenergieffektive lineære løsning til alle små kæledyrsfugle med maximal effekt.
Fuglelys
0583-CADBR8Xa
Anmeldelser (0)