Betal med kreditkort

Frøvarer

Kornblandinger af bedste og sikreste kvalitet. Alt i VitaKrafts sortiment er vasket og varmebehandlet og støvrenset i blæserturbiner før pakning. Kvaliteten er af tysk ordentlighed og med helt stram sikkerhedskontrol. En udfordring ved alle frøblandinger er imidlertid at papegøjer sorterer / frasorterer og kan være meget selektive, og kun vælge de søde, og fede elementer, og vælge det øvrige fra. Således opnår fuglen ikke optimal ernæring, kan blive for fed, og der vil opleves spild. Til en sådan adfærd anbefaler vi kvalitetspellets som hovedfoder, og kornene/frøblandingen som godbidder i fourageringslegetøj eller pinatalegetøj. En papegøjefugl på gode kvalitetspellets som hovedfoder (75%), vil værdsætte vort VitaKraft udvalg som særlig snack og godbid i fourageringslegetøj.

Læs mere..

Premium menu er en artsegnet, afbalanceret foder til f.eks. undulat, kanariefugle, og parakitter, som ikke kun smager godt for fuglene, men også giver dem alt, hvad de behøver for et sundt liv. Det gennemprøvede jod-vitalkompleks forebygger også mangelsymptomer og giver et ekstra vitalitetsboost! Blandingen er ideelt skræddersyet til de ernæringsmæssige behov hos de respektive fuglearter. Med essentielle vitaminer, mineraler og sporstoffer Udviklet på baggrund af årtiers erfaring Med honning Sukkerfri opskrift Ingen farvestoffer, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer I en genlukkelig aromafrisk pose.


PRO VITA til diverse arter af papegøjefugle


Pro Vita® er et afbalanceret foder for et sundt fugleliv! Foderet udviklet af dyrlæger er ernæringsmæssigt perfekt skræddersyet til undulater, parakitter, mindre som større papegøjer, og understøtter velvære og sundhed med VITA®FORMULA. Udover mange velsmagende ingredienser indeholder Pro Vita® vitaminer og mineraler. På denne måde garanterer Pro Vita® en alsidig perfekt pleje af dyrene - for et sundt hjerte, mere aktivitet og forbedret velvære.


OPTIMAL FORDØJELSE - Værdifulde probiotika og mavekisel fremmer optimal fordøjelse.


IMMUNE AKTIV - Beta glucaner styrker immunsystemet.


FJERPLEJE - Metionin for en fyldig, sund fjerdragt.


PRO BONES - Optimalt calcium/fosfor-forhold understøtter en sund knoglestruktur.


PRO VITAL - Omega-3 fedtsyrer kombineret med essentielle aminosyrer - for et sundt hjerte, mere aktivitet og en alsidig perfekt forsyning.


EGNSFODER fra VitaKraft


Giver en bred vifte af naturlige ingredienser, som findes i det naturlige miljø for den specifikke art, som foderet henvender sig til, hvilket sikrer, at din papegøje modtager alle næringsstoffer i sit foder og/eller som godbid, som de ville kunne finde i sit naturlige habitat. Vælg derfor den godbid/snack/foder, der er udviklet til netop din tamfugleart. Velbekomme

 

Aktive filtre