search

Skål i Rustfri stål 10 x 3,5 cm med Bøjleophæng

59,00 kr.
Inkl. moms 1-2 Hverdage
Antal
På lager

Gode, holdbare, rustfri foder/vandskåle til ophængning. 2 systemer. Mange størrelser.
Vi præsenterer her vort gode udvalg af løse skåle i rustfrit stål til foder, vand, godbid, frugt, grøntsager, nektar eller mos.
Rustfrit stål forefindes industrielt i flere kvalitetsklasser.
Vi har valgt højeste klasse rustfrit, egnet og foretrukket og godkendt specielt til fødevarer. Behandlingen af stålet, der gør det rustfrit er kemikaliefyldt. Vask derfor altid rustfri skåle til fuglen før ibrugtagning.
Fordele ved brug af rustfrit stål til tamfugle af alle størrelser er uendelige. Det er robust. Tåler stød og tab, bid og slag. Det er utrolig slidstærkt. Det tåler kraftig rengøring, afkalkning, opvaskemaskine, kogning og skoldning. Skålene kan bruges både inde som udendørs og i al slags vejr og i alle temperaturer.
Vi tilbyder to systemer til ophængning.
A)
Rustfri skål i rustfri ring på bøjler til let og hurtig, løs montage, og lige så let flytning og fjernelse igen ved behov, f.eks efter servering af frisk frugt og grønt der fordærver hurtigt. Skålen anbringes hængende på vandret bur/trådtremme. Vi tilbyder skålene i flere størrelser. Vælg din variant.
Ulemper: Større fugle vil være i stand til at løfte bøjler af tremmen, så skål og ophæng falder ned.
B)
Rustfri skål i ring med fastsvejst bolt gennem rustfri stålplader, der kan skrues fast på både lodrette og vandrette tremmer/tråd.
Ulemper: Større fugle vil evt. være i stand til at løfte skålen op ad ringen, så skål falder ned. Ellers ingen.
0736-7781s
Anmeldelser (0)