Fleece Gynge - fugle gynge - fuglelegetøj
search
  • Fleece Gynge - fugle gynge - fuglelegetøj

Fleece Gynge - Fuglegynge

109,00 kr.
Inkl. moms 1-2 Hverdage

Fuglegynge

Fleece Gynge
Antal
På lager

Fuglegynge til fugle

Fleecegynger i to størrelser. S og L. 

Vores Fleece Gynge til fugle er den perfekte måde at give dine fugle underholdning og afslapning på. Gynge er lavet af blødt og behageligt fleece materiale, som giver en tryg og behagelig oplevelse for din fugl. Gynge kan også hjælpe med at stimulere din fugls balanceevne og give den motion, hvilket er vigtigt for deres trivsel.

Denne gynge er også nem at installere og passer til de fleste bure. Det betyder, at du kan give din fugl en sjov og behagelig oplevelse uden at skulle bruge tid eller kræfter på installation.

Vores Fleece Gynge er også velegnet til de fleste typer af fugle, herunder papegøjer, undulater og kanariefugle. Det er en fantastisk måde at give dine fugle underholdning og afslapning på, når de har brug for det.

Som med ALT reb og/eller tekstil, og altså også fleece, indskærpes det til ejeren at være OBS på sin fugls adfærd. Har man en fugl, der gnaver rebet/tekstilerne itu og sluger trådene, skal man vælge andre løsninger end stof og reb, da fuglen ellers risikerer forstoppelse.

Ditto bør ejer fjerne flossede ender, så fuglens næb, klør, hals og krop ikke bliver indviklet. 

Bestil nu og giv dine fugle den bedste underholdning og afslapning med vores Fleece Gynge til fugle.

0272-8452s
Anmeldelser (0)