search

Arcadia Pro T5 Kit 54W 2,4% UVB

749,00 kr.
Inkl. moms

117 cm

Antal
Ikke på lager

Nyhed - fuglelys over store bure/voliere/fuglerum
Arcadia Bird UVB 54w T5 KOMPLET Maxi-Kit til større /store 'boks' bure eller volierer.
Disse fuldspektrede + UV-B systemer kan nemt monteres på forsiden eller taget af buret, pegende NEDAD. Disse sæt har integrerede kontakter og kan nemt forbindes med det medfølgende kabel.
Avlssystemer f.eks., der inkluderer fuglebelysning, gør det ikke kun muligt for fugle at finde mager, men de sikrer også et højt sundhedsniveau hos fuglene.
Dette fører til bedre reproduktion, stærkere æggeskaller, færre døde i skallen og stærkere knogler. Både 8w 2,4% UV-B MINI Kit og 54w T5 MAXI Kit er fuldstændig flimmerfri.
Et komplet sæt, der er let at montere, bestående af flimmerfri elektronik, mærket Arcadia UVB-lampe og effektiv reflektor.
Op til 10 enheder kan kobles sammen og kan køres fra én strømkilde - HVIS man ønsker flere af disse store lyskilder i et avlsrum med mange bure/volierer.
Let at montere.
Med indbygget elektronisk ballast. 😀
Du får altså et stort flimmerfrit KOMPLET belysningssæt til fugle. Sidste nye teknologi for tamfugle.
Anbringes i den ene side af buret/volieren og 30-50 cm over fuglens hoved - udenfor buret. Den anden ende af buret/volieren bør tilbyde "skygge" - så fuglen frit og efter behov kan vælge "sol" og "skygge" til og fra. Det er en god ide at placere en bekvem "sole-sig-gren" i den rigtige afstand under lampen.
Dette komplette udstyr er let at montere og let at tilkøbe og montere nye rør i, ved behov.
Fugle har udviklet sig til at bruge solens kraft til at drive den biologiske kerneproces. Dette inkluderer skabelse og brug af D3-vitamin, som tillader assimilering, opbevaring og brug af mineraler såsom calcium.
Det reducerer fjerproblemer og utøjsangreb, øger fjersundheden og giver fugle mulighed for at se naturligt inden for fugletrakromati.
Arcadia Bird har været pioner inden for fuglebelysningsteknologi siden 1999 og har fortsat udviklet sikker og effektiv ægte fuldspektrum+UV-B lysteknologi til fugle
PureSun-MAXI er vores nyeste forslag til lavenergieffektive lineære løsninger til alle kæledyrsfugle eller avlsfugle, med maximal effekt.
Fuglelys
0584-CARTP54BXa
Anmeldelser (0)