search

Skattekiste

229,00 kr.
Inkl. moms 1-2 Hverdage
Antal
På lager

Skattekiste - brug akryl under opsyn. Det er jo ikke gnavelegetøj.
Dette er et fantastisk, vanskeligt men sjovt og udfordrende fourageringslegetøj - læg godbidder, fodlegetøj, pellets, frugt- eller grøntsager i dette legetøj, så din fugl skal regne ud, hvordan den skal få det ud.
Din kloge papegøje bliver nødt til at dreje de 2 nøgler den rigtige mængde og trække dem ud af 'låsen' for at lade legetøjets låg adskilles fra legetøjets krop, for at komme ind til dine ilagte lækkerier.
Nøglerne forbliver fastgjort til legetøjet, så de ikke bliver væk, og legetøjets låg og krop er forbundet med en kæde, så det kan åbnes, uden at dele går helt fra hinanden.
Papegøjens skattekiste kan bruges af de fleste arter af papegøjer, især større fugle.
Det bør ikke gives til de aller mindste parakitter, da det kan være et vanskeligt legetøj. Dette legetøj kommer i klar og gennemsigtig gul, og hvad du modtager vil variere afhængigt af, hvilket lager vi modtager fra vores leverandør. .
Papegøjer er meget kloge, men vil ikke automatisk vide, hvordan man bruger dette legetøj. Sørg for at introducere dette legetøj til dem på et let niveau og gradvist gøre det sværere - vis dem, hvordan de bruger det, lad dem vinde deres velfortjente godbid.
0617-24280sp
Anmeldelser (0)