search

Zupreem Medium 1,1 kg - Natural (Original pose)

172,00 kr.
Inkl. moms

Holdbar til: 14.04.24

Antal
Ikke på lager

ZuPreem Natural størrelse M i originale poser. 1,1 kg. Til parakitter, de mindre papegøjer - men også til de mellemstore og større arter, hvis de efterlader meget knasespild med de større pellets.
Tilbyd dagligt som grundlag for din fugls sunde og helt velafbalancerede kostindtag. Produktet indeholder alt, hvad din papegøjefugl har behov for.
Alle ZuPreem®-pelleterede produkter, der skal udgøre mindst 60 - 75 % af din fugls kost for at danne et dokumenteret sikkert grundlag for sund ernæring, skal tilbydes som følger:
Fodervejledning
Foderet er baseret på videnskabeligt anbefalede daglige mængder angivet nedenfor. Tilpas mængderne for at sikre din fugls optimale fysiske og psykiske optimale helbredstilstand og trivsel.
Foderet bør tilbydes frit tilgængeligt dagligt for at danne basisgrundlaget for din fugls kost. Sørg derfor for, at frisk mad og vand er tilgængeligt hele tiden.
Kassér uspist mad før hver fodring.
Som med alle fødevarer skal du vaske hænder efter håndtering af snavsede og mad- og vandskåle og før hver fodring med den friske mad og vand.
Garanteret analyse
Råprotein, min. 14,0%;
Råfedt, min. 4,0%;
Råfiber, maks. 5,0%;
Fugt, maks. 10,0%;
Lysin, min. 0,8%;
Methionin, min. 0,4%;
Fosfor, min. 0,4%;
Kalium, min. 0,5%;
Vitamin D, min. 500 IE/kg (225 IE/lb);
Vitamin E, min. 60 IE/kg (25 IE/lb)
Ekstruderede pellets med friske grøntsager. Til kunder, der foretrækker en mere naturlig kost uden tilsatte farver.
ZuPreem® Natural er formuleret til at give afbalanceret og komplet ernæring i hver pellet.
De anvendte formuleringer er lavet med ingredienser af høj kvalitet, forstærket med 21 vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at opretholde et godt helbred.
Allergen information
Fremstillet i et anlæg, der også kan have behandlet andre nødder og/eller trænødder og kerner.
Opbevaringsvejledning
Opbevares på et køligt, tørt sted fri for skadedyr og insekter. Skub forsigtigt luft fra posen og luk den TÆT TIL igen efter hver brug - eller brug en foderbeholder med tætsluttende låg og lad den stå mørkt, hvis du omplacerer produktet i andre beholdere.
0600-92200sp
Anmeldelser (0)